Vacature - Grafisch Vormgever

Vacature - Grafisch Vormgever

- - - DE FUNCTIE IS INMIDDELS INGEVULD - - -

 

Wij zoeken een

 

ALLROUND GRAFISCH VORMGEVER

Gepassioneerd, creatief en ervaren

 

Een ander geluid, een nieuw gezicht of een complete metamorfose. Dat is wat wij voor onze opdrachtgevers verzorgen. Van een aansprekende huisstijl of website tot een heldere advertentie of een complete reclamecampagne. Reclame die werkt, op een creatieve en doelgerichte wijze. Onze klanten bevinden zich in verschillende branches. Hierdoor zijn we van alle markten thuis en blijft het werk uitdagend.

 

De vormgever die wij zoeken is een creatieve persoonlijkheid die graag buiten de gebaande paden denkt, met ruime ervaring in de grafische branche. Een sparringpartner voor collega-creatieven met passie voor het vak.

 

Zelfstandig werk je aan uiteenlopende projecten waarbij je garant staat voor het ontwerp of de vormgeving. Conceptueel denken komt hierbij regelmatig voor. Je waakt ervoor dat de diverse middelen die ontwikkeld worden goed op elkaar aansluiten. Daarnaast verzorg je de volledige uitwerking tot in de kleinste puntjes, onderhoud je de contacten met de klant en bewaak je de deadlines nauwkeurig.

 

Ook voor de eenvoudige DTP-klussen draai jij je hand niet om, neem je de telefoon aan en werk je mee aan de continuering van ons communicatiebureau. Aantoonbare kennis van de diverse grafische pakketten en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift zijn hierbij een pre.

 

Heb jij aantoonbare ervaring aan bureauzijde en ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week? Stuur dan je sollicitatie en CV voorzien van je portfolio vóór 3 mei 2017 naar kim@oostingcommunicatie.nl met als onderwerp “Vormgever” t.a.v. Kim Nicolai.

 

Meer info? Bel ons gewoon op 0517 383130 en vraag naar Kim of kijk op onze site oostingcommunicatie.nl.

 

 

 

 

Lees meer OC Stories

  • Er zijn nog geen andere OC Stories verschenen.