Fantastisch om te ontdekken

Dienstverlening op maat

Met bijna 21.000 inwoners vervult de gemeente een belangrijke regiofunctie. De Gemeente Franekeradeel is met name gericht op het vergroten van de dienstverlening, het verbeteren van de klantgerichtheid en het optimaliseren van doelgerichtheid en doelmatigheid. Deze doelstellingen sluiten heel goed aan bij ons en daarom was het ook geen probleem om dit verder door te voeren naar een passend ontwerp om dit binnen te communiceren.

De uitstraling van Franekeradeel

Voor de Gemeente Franekeradeel hebben we een nieuw ontwerp gemaakt voor de verschillende communicatiemiddelen. We hebben hierin de uitstraling van de gemeente verwerkt waardoor het een open karakter heeft met verschillende elementen die kenmerkend zijn voor Franekeradeel.

Thuis in de gemeente

De gemeente Franekeradeel is er voor zijn inwoners, open en toegankelijk. Ook dit is in het ontwerp teruggekomen. Op deze manier voelen de inwoners zich helemaal thuis in Franekeradeel.

Diversiteit en eigenheid

We hebben veel verschillende communicatiemiddelen gemaakt; advertenties, huisstijl, nieuwsbrief, uitnodigingen en zo is er nog meer op te noemen. Belangrijk hierin is dat, ook al zijn het diverse middelen, de corporate huisstijl en het karakter overeind blijft. Op deze manier blijft de Gemeente Franekeradeel optimaal herkenbaar op hun eigen manier.

Oosting Communicatie heeft onze huisstijl opgefrist. Dat hebben ze prachtig gedaan door een aantal extra elementen aan onze huisstijl toe te voegen. Passend bij onze gemeente en met een meer eigentijdse smoel. Oosting Communicatie kan snel schakelen als het moet. Ook als dingen last minute moeten, weten ze goed werk af te leveren.

Ilse van der Weide

Meer cases van Oosting